Vreće za spavanje za bebe od muslina - 7 zanimljivih činjenica

Vreće za spavanje za bebe od muslina - 7 zanimljivih činjenica

Vreće za spavanje za bebe od muslina - 7 zanimljivih činjenica

U toplim letnjim mesecima veoma je važno da se beba ne pregreje tokom spavanja, a vreće za spavanje za bebe su savršeno rešenje. One osiguravaju da vaše dete bude na stalnoj temperaturi, eliminišući potrebu za bilo kojim drugim pokrivačima ili ćebadi.

 

Muslin vreće za spavanje idealne su za leto zbog svoje izuzetne lakoće i prozračnosti. Muslin pamuk je prirodno prozračan, omogućavajući da vlaga izlazi iz vreće za spavanje dok vazduh cirkuliše, što pomaže bebi da joj bude udobno i prijatno. Muslin vreće za spavanje su potpuno bez ikakvih punjenja i pogodne su za upotrebu u vrućim letnjim mesecima i na sobnim temperaturama iznad 24 stepena. Savršene za letovanje.

 

Pročitajte još zanimljivih činjenica o muslin vreći za spavanje za bebe.

 

1. Muslin materijal - tanak, prozračan i nežan

Pamučne vreće za spavanje za bebe najtanje su i najprozračnije vreće za spavanje ikad. Zbog toga su tako savršene za vruće letnje dane i noći. Verovatno mislite da je pleteni pamuk pretopao i upotrebljiv samo zimi. Međutim, pleteni pamučni materijali imaju tendenciju da budu vrlo prijatni i prozračni. Zbog otvorene pletene strukture vreća za spavanje je prozračna i dobro upija. Tako da je sasvim razumno odabrati letnju vreću za spavanje koja je napravljena od pletenog pamuka.

 

Koža vaše bebe je nežna i zato želite da koristite samo najmekše materijale, a muslin će oduševiti i vas i vašu bebu na prvi dodir.

 

2. Zaštitite bebu od pregrevanja

Koristite prozračnu i laganu letnju vreću za spavanje kako biste zaštitili bebu od pregrevanja kada su temperature vazduha visoke.

 

3. Savršeno krojena baš za bebe

Tokom letnjih noći odrasli često spavaju ispod tankih čaršava. Međutim, vaša beba može da navuče pokrivač ili sklizne ispod njega, uz rizik od gušenja. Zbog toga je važno odabrati vreću za spavanje za bebe koja savršeno pristaje. Dakle, odaberite vreću za spavanje za bebe od muslina koja se savršeno uklapa oko ruku i vrata. Ovo će pružiti vrhunsku udobnost vašoj bebi.

 

4. Vreće za spavanje za bebe od muslina su veoma lagane

Letnja vreća za spavanje za bebe je vrlo lagana. Teška je svega par stotina grama, tako da je savršena za pakovanje u kofer i kad idete na odmor.

 

5. Muslin materijal nije samo za leto - može i za proleće i jesen

Lagana vreća za spavanje nije pogodna samo za leto, već i tokom jeseni i proleća. U zavisnosti od sezone, vreću za spavanje možete kombinovati sa dugim rukavom ili bodijem sa kratkim rukavima. Vreću za spavanje možete po želji kombinovati i sa pidžamom.

 

6. Praktičan rasjferšlus

Pored meke tkanine, praktičan rajseršlus je takođe veoma važan. Koliko je sjajno otvoriti ga od pazuha pa sve do stopala, zar ne? Savršen za noćne promene pelena, jer ne morate potpuno da vadite bebu iz vreće.

 

7. Vreća koja raste sa vašom bebom

Vreća za uzrast od 6 do 18 meseci, raste sa vašom bebom. Šta to znaći? Znači da vreća ima mogućnost podešavanja drikera napred i pozadi, u zavisnosti od uzrasta bebe. Nema na čemu.

 

Poznati smo po raznim inovacijama koje roditeljima olakšavaju noći, a deci obezbedjuju miran san. Tako da u svaku našu vreću utkamo mnogo ljubavi i detalja.


Nastavite na naplatu
Besplatna dostava za kupovinu preko 7000 dinara!