Liberina savetuje

 

Zašto Liberina vreća sa nogavicama?


Biti roditelj je jedna od najlepših životnih uloga, zar ne? Ali, složićete se, biti roditelj malog deteta ne znači i ustajati svaku noć da biste ga pokrivali. Liberina vreća je super način da rešite taj problem. Ona je nosivi pokrivač koji ne sputava pokrete, zbog čega je naša i vaša deca bez problema nose.

Od čega izrađujemo Liberina vreću?


Imajući u vidu da je važno da je deca prihvate, veliku pažnju posvećujemo izradi vreća za spavanje.Svesni smo da i najmanja sitnica može biti presudna, u dečijoj odluci, da li da je obuku ili ne.Biramo visoko kvalitetne materijale, meke na dodir, dizajnirane baš po dečijem ukusu.Ipak nismo zaboravili ni na vaše visoke roditeljske kriterijume, pa vreća poseduje i zaštitu od grebanja nežne dečije kože.

 

 

 

Koji su još benefiti Liberina vreće za spavanje sa nogavicama?

  • Kao roditelju, poznato vam je da deca ne trpe etikete koje grebu. Zato su na Liberina vrećama sve etikete ušivene spolja.

 

 

  • Vreće imaju optimalnu širinu, što obezbeđuje udobnost i onemogućuje pregrevanje vašeg deteta u toku spavanja. Kada ih nose, deci pružaju komfor i mogućnost spavanja u različitim pozama, bez osećaja teskobe.
  • Veličine 60, 70 i 80 poseduju dvosmerni rajsferšuls, koji ide pozadi, što olakšava menjanje pelena u toku noći. Nema potrebe za skidanjem vreće i uznemiravanjem vaše bebe dok spava.

 

 

  • Vreće za decu stariju od dve godine imaju duboki rajsferšlus, koji omogućuje lako oblačenje i skidanje vreće.

 

 

 

Kako da odaberete debljinu vreće?


Liberina vreće sa nogavicama pravimo za sva godišnja doba. Naravno, koju ćete vreću odabrati zavisi i od temperature sobe, u kojoj vaše dete spava. Radi što lakšeg izbora vreće napravili smo tabelu, koja će vam biti od pomoći u izboru.

 

Detaljnije o odabiru debljine vreće možete pogledati ovde.


Kako da odredite veličinu vreće?


Liberina vreće za spavanje pravimo u 8 veličina, za uzrast od 3 meseca do 10 godina.

 

Za lakše određivanje veličine pogledajte našu tabelu, u kojoj su navedene precizne dimenzije za svaku vreću.

 

Detaljnije o odabiru veličine vreće možete pogledati ovde.


Šta kažu roditelji o Liberina vrećama

"Čista petica za saradnju, dogovor i savete! Kupila sam i puniju i tanju vreću. Divne su i mekane, a otvori za stopala su pun pogodak. Beba se neometano okreće i spava, a kad se probudi, bez muke i saplitanja ustane u krevetiću i zove svoju mamu. Od mene sve preporuke."

Jovana Sušić


"Mi se noću stalno otkrivamo, ali od kad imamo vreću sa nogavicama, više nemamo tih problema. Imamo Liberina vreću i prezadovoljni smo. Komotna je, prijatna i udobna, a dete ima potpunu slobodu pokreta."

Dijana Kuprešanin


"Svaka preporuka. Moj mališa je jako nemiran čak i dok spava, uvek je bio otkriven, uzeli smo deblju vrećicu za temperaturu ispod 21stepen, taman da budemo ušuskani za ovo zimsko vreme.
Dizajn je besprekoran, otvori za noge pun pogodak jer se diže da hoda čim otvori oči i klasične vrećice nam zbog toga ne odgovaraju, hvala Liberini
."

Milica Jović


"Probali vreću za spavanje, prezadovoljni. Prvi put spavali do 8h, pun pogodak."

Ivana Đošić

 

 

Ako i vi ne uspevate da se izborite sa noćnim otkrivanjem deteta, kako bi bilo da probate Liberina vreću sa nogavicama? Pomogla je mnogima, verujemo da će i vama biti od koristi.

 

Poručite vreću

 


Nastavite na naplatu
Besplatna dostava za kupovinu preko 7000 dinara!