Liberina - vreća za spavanje sa nogavicama ili bez?

Liberina - vreća za spavanje sa nogavicama ili bez?

Liberina - vreća za spavanje sa nogavicama ili bez?

„Kada smo konačno obukli bebu u Liberina vreću za spavanje, bilo je to apsolutno prosvetljenje! Napokon je prespavala celu noć.” Ovo je jedna od najčešćih poruka koje dobijamo od naših klijenata. Ne gubimo vreme i konstantno radimo na kreiranju novih modela vreća za spavanje za postojeće i sve buduće mališane i njihove roditelje. Vreće za spavanje za decu su postale jedna od prvih stvari koje se preporučuju novopečenim roditeljima koji imaju problema sa spavanjem svojih mališana.

 

Tajna je u tome da je važno držati bebe na savršenoj temperaturi tokom čitave noći, što znači da više neće biti „svadje” sa ćebetom.

 

Mnogi roditelji osećaju da vreće za spavanje pomažu bebama da bolje spavaju, a naš širok izbor udovoljava svakom ukusu i budžetu.

 

Ako se osećate zbunjeno - ne brinite! Sastavili smo nekoliko korisnih saveta za izbor savršene vreće za spavanje, koji će vam pomoći da odaberete onu pravu za svoje dete.

 

Zašto da izaberete vreću za spavanje umesto ćebeta ili plahte?

Vreće za spavanje sprečavaju vašu bebu da sa sebe skine pokrivač, da se rashladi i probudi (i vas)! Vreće za spavanje drže vaše dete na ugodnoj i ujednačenoj temperaturi dok spava, celu noć, pružajući vam mir. One takođe mogu biti deo bebine rutine pred spavanje, pomažući joj da se oseti smireno i ušuškano - čak i kada ne spavaju kod kuće.

 

Ako vaša beba ili mališan dobro spavaju, spavaćete i vi, što znači da će cela porodica biti srećnija i zdravija. Uz našu malu pomoć odaberite savršenu debljinu vreće za spavanje za vaše dete.

 

Vreća za spavanje sa ili bez nogavica?

Ovo je verovatno jedna od najvećih nedoumica roditelja - da li je mom detetu hladno po nogicama ukoliko nije pokriveno? Iako je većina vreća za spavanje u početku kreirana tako da podseća na pokrivač, te je celo telo obuhvaćeno i pokriveno, ipak se rodila potreba za kreiranjem vreća za spavanje sa nogavicama. Zašto - pitate se. Da li ste ikada posmatrali decu šta ustvari pokušavaju tokom noći? Pokušavaju da izbace makar jednu nogu van pokrivača. Ima i odraslih koji ovo rade, ruku na srce, ali nismo našli naučno potkovano objašnjenje. Nama je dovoljno da znamo da postoji potreba i radili smo na tome da je rešimo.

 

Vreće za spavanje bez nogavica su verovatno najzgodnije dok je beba još mala, ali već od 6. meseca ona intenzivno pomera udove, mrda nogicama, pokušava da ih stavi u usta i slično tome. Zato je vreća za spavanje sa nogavicama dobra, jer im omogućava slobodu kretanja. Te vam tako izjutra mogu dati još koji minut sna dok se oni malo poigraju, upoznaju dezen, materijal ili svaki kutak krevetića. Zato se nemojte iznenaditi kada ih jednog jutra ugledate kako stoje u krevetiću, jer su oni vredno vežbali dok ste vi spavali.

 

Vreće za spavanje sa nogavicama omogućavaju malo starijoj deci da nakon budjenja još malo budu ušuškani, ali i da šetaju i trčkaraju.

 

Da li postoje vreće za spavanje sa nogavicama koje pokrivaju stopala?

Osim vreća za spavanje za veoma malu decu, koje u potpunosti prekrivaju donji deo tela, postoji i drugo rešenje kako bi malo starijoj deci stopala bila pokrivena. Opet smo slušali vaše potrebe i kreirali potpuni novitet na našim prostorima - vreće za spavanje sa dodatkom za stopala.

 

Pošto Liberina vreće za spavanje mogu da se koriste cele godine, smatramo da je ovaj dodatak za stopala samo još jedan plus u celoj ovoj priči. Ukoliko ste otkrili da je vašem detetu neugodno da mu nogice budu otkrivene tokom noći, možete prosto da otkopčate dodatak za stopala, prekrijete stopala i zatvorite drikere. Ujutru kada je dete spremno za akciju, ali ne i da izadje iz svoje omiljene vreće za spavanje, samo opet otkopčajte drikere, zavrnite dodatak, zakačite ga i noge su opet slobodne.

 

Dakle, da li će vaš izbor biti vreća za spavanje sa ili bez nogavica, u potpunosti zavisi od vas, roditelja. Na vama je da posmatrate dete i njegove potrebe i zajedno ćemo doći do savršenog rešenja. Ne bismo da preudiciramo, ali deca brzo rastu, a kada ih jednom spojite sa vrećama za spavanje, ta ljubav traje godinama. Biće vremena da se isprobaju razni modeli.


Nastavite na naplatu
Besplatna dostava za kupovinu preko 7000 dinara!