Liberina - vreće za spavanje za decu

Liberina - vreće za spavanje za decu

Liberina - vreće za spavanje za decu

Liberina vreće za spavanje za decu su se rodile kao rezultat mnogih neprospavanih noći, dva izmorena i beznadežna roditelja. U potrazi za rešenjem morali smo da zavirimo van granice naše zemlje. Posle nekoliko dugih nedelja čekanja da vreća za spavanje stigne na našu adresu, zatim pristanak naše ćerke da spava u istoj, usledilo je nekoliko mirnih, i što je najbitnije, prospavanih noći.

 

Osećanje koje se rodilo u nama bio je dovoljan znak da shvatimo da želimo da ga podelimo sa drugim roditeljima koji se bore sa istim problemom. Posvetili smo naredni period života istraživanju kako bismo vama dostavili najkvalitetnije i najnežnije vreće za spavanje za decu raznih veličina, prilagođene različitom uzrastu.

 

Vreće za spavanje za bebe


Vreće za spavanje za bebe su sve više popularne među mladim roditeljima, jer se veruje da obezbeđuju optimalnu temperaturu za spavanje i samim tim mirniji san beba. Nisu sprovedena značajna istraživanja na ovu temu ali se u obzir uzimaju povratne informacije roditelja širom sveta.

Bebe su vrlo pokretna mala bića, a vreće za spavanje su dizajnirane da ih spreče da se slučajno prekriju preko glave tokom „uzbudljivih” noći. Još jedna prednost vreća za spavanje je ta što sprečavaju bebe da se noću potpuno otkriju.

Iznenadne promene temperature mogu da poremete bebin san. Bilo da se radi o iznenadnom zahlađenju ili preterenoj toploti, vrlo je verovatno da će se beba probuditi.

Prilikom izbora vreće za spavanje za bebe vodite računa o veličini same vreće, da ne bi bila prevelika za vaše dete, i o temperaturi koja je uobičajena u vašem domu ili bebinoj sobi.

 

Vreće za spavanje za bebe sa nogavicama


Kao naš glavni proizvod i onaj koji nas je inspirisao da započnemo ovu priču jesu vreće za spavanje za bebe sa nogavicama.


Bebe vole da drže otkrivene nogice. To je i razlog zbog kojeg stalno sklanjaju ćebe sa sebe. Naše vreće za spavanje sa nogavicama će uslišiti baš tu dečiju želju, ali obezbediti i mirnu noć, bez mnogo pokreta.

Vreće za spavanje za bebe sa nogavicama imaju i produženi dvosmerni rajsferšlus, u veličinama 60, 70 i 80. On omogućava menjanje pelena bez skidanja vreće za spavanje, što se pokazalo izuzetno korisno kod naših mališana tokom noći, kada treba izbegavati mnogo uznemiravanja.

Mislili smo i na zaštitu najmlađih od nezgode sa rajsferšlusom, te smo stavili posebnu zaštitu kako bi se izbeglo grebanje ili štipanje, ali i slučajno otkopčavanje tokom noćne „igre”.

 

Vreće za spavanje za decu


Našoj deci je potrebna udobnost i kvalitetan san i kada više nisu bebe, te smo mislili i na malo stariju decu.

Vreće za spavanje mogu da koriste i deca od 2 do čak 10 godina. Opremljene su sa dubokim rajsferšlusom tako da starija dečica mogu i sama da ih obuku kada se približi vreme za spavanje.

Ukoliko se sa spavanjem u vreći krene od najranijeg doba, dete se navikne na tu rutinu i prosto ne želi da je menja. Roditeljima to odgovara jer znaju da će detetu biti udobno i toplo, a kvalitetan san je i preduslov pravilnog razvoja dece.

 

Vreće za spavanje za bebe - iskustva


Roditelji koji su nam ukazali poverenje i kupili ne samo jednu Liberina vreću za spavanje nego više njih, šalju nam samo pozitivne povratne informacije. Vaše reakcije su ono što nas hrabri i potvrđuje da smo na dobrom putu, da radimo pravu stvar.

Iskustva roditelja su uglavnom fokusirana na to da sada više ne moraju da brinu tokom noći da li im je dete pokriveno. Znaju da je detetu toplo i da je ušuškano, a kada je toplo i san je mirniji. Drago nam je što ste primetili i sve detalje oko kojih smo i kreirali čitav koncept, a to su spoljašnja etiketa da izbegnemo grebanje dečije kože, zaštita za rajsferšlus, dezeni koje deca najviše vole i na kraju pažljivo pakovanje.

Ono što nam naši malci kažu je ipak najbitnije. Ne žele da je skinu ujutru tako lako, jer mekani pamuk prija njihovoj koži, a igra može da se odvija nesmetano i u vreći za spavanje jer su nogice slobodne.

Vreće za spavanje su vrlo zgodne jer je svejedno da li su deca u krevetu ili u kolicima, tako da ih možete koristiti i kada ste u šetnji sa bebom i možete da budete sigurni da joj je toplo. Uvek bismo pre preporučili vreće za spavanje nego ćebe jer su sigurnije i neće spasti.

Bilo da vam treba vreća za spavanje za dečaka ili devojčicu, putovanje ili kod kuće, malenu bebu ili užurbano dete, topli odmor ili hladnu zimu - nudimo vam širok izbor, sa prelepim individualnim dizajnom, koji posebno prija dečijem oku.


Nastavite na naplatu
Besplatna dostava za kupovinu preko 7000 dinara!