Izaberite pravu veličinu vreće za spavanje

IZABERITE PRAVU VELIČINU VREĆE ZA SPAVANJE 


Prilikom izbora klasične vreće za spavanje (bez nogavica), uzmite u obzir da bi detetova stopala trebalo da budu do ¾ dužine vreće za spavanje. Ostatak vreće bi trebalo da bude slobodan.


Za vaše dete izaberite vreću koja odgovara njegovom uzrastu i nemojte uzimati veći broj vreće. Nije bezbedno spavati u velikoj vreći.

 

Pomoć pri izboru veličine se bazira samo na preporukama. Svako dete je različito i pre izbora vreće za spavanje, pažljivo proučite smernice koje smo naveli.

 

Veličina

Dužina klasične vreće (bez nogavica)
0 – 6 meseci 70 cm
6 – 18 meseci 90 cm

 

 

Liberina vreće za spavanje sa nogavicama pravimo u 7 veličina.

 

Za lakše određivanje veličine pogledajte naše ilustracije.

 

Dimenzije vreće za spavanje su izražene u centimetrima i odnose se na dužinu od ramena do stopala.

 

 

VAŽNO


Veličine vreća za spavanje koje imaju produžene ranfle se takođe odnose na dužinu vreće od ramena do stopala. Deo ranfle predviđen za stopala je dodatak i ne ulazi u veličinu vreće za spavanje.


Pre nego što se odlučite za veličinu, savetujemo vam da premerite dete od ramena do stopala, kako ne biste pogrešili prilikom izbora.

 

Ako želite vreću sa klasičnim ranflama i vaše dete je visoko od ramena do stopala, npr. 80 cm, možete uzeti vreću dugu 100 cm.
Ali, ako želite vreću sa produženim ranflama i vaše dete je visoko od ramena do stopala npr. 80 cm, možete uzeti vreću u veličini 90 cm.

 

Ukoliko imate nedoumica prilikom izbora veličine, slobodno nam se obratite, rado ćemo vam pomoći.

 


 

 

 

 

 


 

 

Poručite vreću

 


Nastavite na naplatu
Besplatna dostava za kupovinu preko 7000 dinara!