Inspirisani vama - vreća za spavanje za decu sa ranflom za stopala

Inspirisani vama - vreća za spavanje za decu sa ranflom za stopala

Inspirisani vama - vreća za spavanje za decu sa ranflom za stopala

Pisali smo vam o tome kako se ideja o proizvodnji vreća za spavanje za decu rodila iz sopstvene potrebe. Iz potrebe da imamo ovakav kvalitetan i praktičan proizvod, dostupan u Srbiji, za naše dete. Shvatili smo da delite potrebu i mišljenje sa nama i upustili se u avanturu. Danas vam donosimo priču o novom proizvodu - vreća za spavanje za decu sa ranflom za stopala - inspirisani VAMA i vašim željama.

 

Opšte karakteristike novih vreća za spavanje

Iako modeli naših vreća za spavanje za decu imaju mnogo praktičnih karakteristika, tako da možemo reći da smo mislili na sve, pa skoro sve, ipak su mame tražile da postoji mogućnost da deci i stopala budu pokrivena. Dugo smo razmišljali kako to da postignemo, a da ne narušimo praktičnost i tako se rodila ideja koju vam danas predstavljamo.

 

Vreće za spavanje sa dodatkom za stopala imaju produženu ranflu koja se može navući na stopala i zakopčati drikerima. Tako da smo sada zaista roditelje ostavili bezbrižnima u pogledu pokrivanja deteta tokom noći. To je taj novitet!

 

Veličine vreća su od 70 cm do 130 cm. Veličine za bebe imaju dvosmerni rajsferšlus, koji ide skroz pozadi, radi lakšeg menjanja pelena. Veličine za stariju decu imaju duboki rajferšlus, za lakše oblačenje i svlačenje vreće.

Dezeni vreća za spavanje sa dodatkom za stopala

Kao i svaki novi proizvod, i ovaj smo prilagodili dečacima i devojčicama, kako bi nas svi malci ocenili i bili u mogućnosti da odaberu svoj dezen.

 

Nove vreće za spavanje za sad imaju tri dezena - životinjice, roze zeke i dinosaurusi. Dezen sa životinjicama je prikladan i dečacima i devojčicama, dok su roze zeke više prilagodjene devojčicama, malim i velikim. Dezen sa dinosaurusima je odličan izbor ukoliko i vaš mališan, kao mnogi drugi koje smo saslušali, obožava ova bića.

 

Model sa rozim zeka je dugih rukava, dok je model sa životinjicama bez rukava. Model sa dinosaurusima je sa dugim rukavima, a još jedna novina je što ova vreća ima i mogućnost skidanja rukava.

Kojim temperaturama su prilagodjene vreće za spavanje?

Neki od prethodno pomenutih modela vreća za spavanje odgovaraju sobi sa temperaturom za spavanje ispod 22 stepena, a neki modeli su za sobu sa temperaturom izmedju 22 i 24 stepena, jer su napravljene tako da nemaju dodatno punjenje izmedju 2 sloja pamuka.

 

Pažljivo pročitajte naše opise proizvode, ili nas konsultujte za pomoć.

Zašto da odaberete Liberina vreću za spavanje?

Ovaj jedinstveni dizajn omogućava idealan prelazak sa tradicionalne vreće za spavanje na odelo za spavanje. Omogućava mališanima da spavaju sa pokrivenim nogama u vreći, a ujutro, dodatak za stopala jednostavno možete da podignete i zakačite drikerima kako biste mališanima omogućili slobodu kretanja.

 

Mališani vole da budu u pokretu, a dodatak za stopala i nogavice koje prate površinu nogu omogućavaju mališanima da se osećaju udobno i ušuškano i dok spavaju i kada su van kreveta.

 

Svaka Liberina vreća za spavanje za decu izrađena je sa velikom pažnjom, od finog mekog pamuka, sa zaštitom od grebanja na rajsferšulsu i bez etiketa koje grebu.

 

Povratne informacije su već odlične. Hvala vam na poverenju. Nastavite da nas inspirišete, da zajedno gradimo slatke i mirne snove i velike i male dece, ali i vas - roditelja.


Nastavite na naplatu
Besplatna dostava za kupovinu preko 7000 dinara!